I 13. runde af Premier League besejrede Liverpool Brentford 3-0

Den 13. runde af Premier League sluttede. Det endelige resultat var, at Liverpool hjemme besejrede Brentford med en scoring på 3-0. Det viste stadig deres gode form i denne sæson og efterlod deres modstandere ikke andet end at holde nullet.

Kampens første mål kom i det 39. minut.Darwin Núñez gav en præcis aflevering.Mohamed Salah, iført Liverpool-trøje nr. 11, scorede let i højre side af målet.Liverpool tog føringen til at vinde 1-0. Det andet mål kom i det 62. minut af anden halvleg. Κωνσταντίνος Τσιμίκας viste sin bedste aflevering til midten og smuttede derefter ud. Mohamed Salah modtog bolden igen og scorede nemt med et hovedstød. Han fik en dobbelt Skuddet hjalp også Liverpool sin score fordel, og kampen nåede 2-0. Det tredje mål kom i det 78. minut. Efter at have modtaget afleveringen nærmede Diogo Jota sig målet langs straffesparksfeltet. Efter at have taget bolden et par skridt, skød han direkte. Selv Brentford-spillerne reagerede ikke. , selvom målmanden reddede bolden i tide, han fejlede. Til sidst vandt Liverpool 3-0. Brentford formåede ikke at score et mål i det næste stykke tid af spilletid, så de fik et rent bord af Liverpool, og Liverpool fik også et mål. Til 3-0 sejren.

Liverpool præsterede stadig fremragende i denne kamp. Sejren i denne kamp betyder også, at de har vundet deres første sejr i de seneste tre hovedkampe, og de har bevaret en sejrsrekord i alle ni hjemmekampe i denne sæson. Liverpool har med denne sejr overgået Tottenham på ranglisten.Samtidig har det overgået Arsenal med en målforskel og ligger lige nu på andenpladsen i rækken.

Dernæst skal Liverpool møde Manchester City den 25. november Denne stærke modstander er også i meget god form i de seneste kampe. Jeg håber, Liverpool kan modstå presset. Hvis de vil have gode resultater i Premier League, har de trods alt at konkurrere med Manchester City. Kampen mod Chester City er et must.