Mikel Merino iski pelin keskeytysajan, kun Espanja tyrmäsi EM 2024:n isännöinnin.

Mikel Merino teki upean pään jatkoajan viimeisillä minuuteilla ja auttoi Espanjaa pudottamaan isäntäjoukkueen Saksan ja etenemään EM 2024 -välieriin. Dani Olmon toisen puoliajan maalin kompensoi Florian Wirtzin 88. minuutin tasoitus, jolloin peli siirtyi jatkoajalle. 119. minuutilla Merino puski Olmolta upean keskityksen ja lähetti Mukautettu Espanja Jalkapallo pelipaita välieriin.

Espanjan vaihtopelaaja Mikel Merino johti isäntäjoukkueen Saksan putoamiseen EM-kilpailun 2024 puolivälieristä, kun kolminkertaiset Euroopan mestarit kärsivät jatkoajalla 2-1-tappion Stuttgartissa. He voittivat viime hetkellä ja voittivat lopulta isäntäjoukkueen Saksan maajoukkueella. tilanne 2-1.
Pelin 119. minuutilla Merino nousi yhtäkkiä ylös ja puski pallon Saksan maaliin. Aiemmin Dani Olmer vei Espanjan johtoon 51. minuutilla saatuaan kauniin syötön Lamine Yamarilta ja syötettyään pallon maaliin.
Saksa hallitsi toista puoliaikaa ja tasoitti ansaitusti 89. minuutilla, kun Joshua Kimmich puski Florian Wirtzin puskuun ja pomppi maaliin.

Ottelussa oli mahdollisuuksia molemmille osapuolille, ja se näytti menevän rangaistuspotkuihin, mutta lopulta sen päätti Luis de la Fuenten espanjalainen, joka lähetti Dani Carvajan läpi jatkoajan viimeisillä sekunneilla kortti, mikä varmistaa, että Espanja etenee välieriin joko Ranskaa tai Portugalia vastaan.
Samaan aikaan Saksasta tuli ensimmäinen Euroopan Cupin isäntäjoukkue, joka putosi puolivälierissä, ja heidän oli pohdittava, mitä olisi pitänyt tapahtua.

Painopiste: Espanjan sijaiset
Tiukassa puolivälierissä, jossa 14 pelaajaa teki varoituksen ja yksi erotettiin, loistava peli ei ansainnut niin montaa varoitusta.
Kun monet pelaajat saivat keltaisia ​​kortteja, kokoonpanon syvyys oli ratkaisevan tärkeää, ja Espanjan vaihtopelaajien Merinon ja Olmon erinomainen suorituskyky käänsi pelin käänteen.
Mutta myös Saksan joukkueen vaihtopelaajilla oli valtava rooli.
Jos Espanja haluaa voittaa neljännen Euroopan mestaruuden, voiton saavuttaminen vaatii varmasti tiimityötä.

Ottelun mies: Dani Olmo (Espanja)
Espanja järkyttyi varhain Pedrin loukkaantumisesta, mutta se osoittautui siunaukseksi valepuvussa, kun Olmo tuli vaihtopelaajaksi ja suoriutui hyvin voittaessaan pelin Espanjalle. RB Leipzigin keskikenttäpelaaja teki sitten Merinon voittomaalin, kun Espanja avasi maalin ja lähetti Espanja Jalkapallo pelipaidat neljän viimeisen joukkoon.
pelaajaluokitus

Saksa: Neuer 6, Kimmich 7, Tach 6, Rudiger 7, Laum 6, Kroos 7, Can 6, Musiala 7, Gundogan 6, Sane 6, Havertz 6 Vaihtoehto: Fulkrug 8, Muller 6, Anton 6, Wirtz 8, Mittelstadt 6 , Andric 6
Espanja: Simon 7, Carvajal 6, Lenormand 6, Laporte 6, Cucurella 6, Pedri 6, Rodri 7, Ruiz 6, Yamal 7, Morata 6, Williams 6 Vaihtoehdot: Nacho 6, Merino 8, Joselu 6, Olmo 8, Torres 6 , Oyarzabal 7

Pelin kohokohdat
52' Maali! Saksa 0-1 Espanja (Olmo) Teimme lopulta maalin Stuttgartissa. Yamal antoi upean syötön ja alueen reunalla juokseva Olmo ampui sivuttain ja Neuer torjui epätoivoisesti, mutta pallo ei löytänyt verkkoa. Saksaa rangaistiin pallon varastamisesta. Pelin aloitus!
78' Saksa on senttien päässä tasoituksesta. Wirtz tekee hyvän juoksun ja syöttää, mutta Fulkrug torjui Nachon laukauksen ja pallo osuu tolppaan. Simon epäonnistui surkeasti. Harmi saksalaisen hyökkääjän puolesta.
89' Maali! Saksa 1-1 Espanja (Wirtz) Juuri kun kaikki näytti olevan turhaa, Wirtz nousi yhtäkkiä seisomaan, lensi, Mittelstadt syötti pallon ja Kimmich suuntasi takaisin, ja pallo osui maalitolppaan. Ihana. Stuttgart oli helpottunut, kun isännät tasoittivat 1-1. Mennäänkö ylityöhön?
116' Simon estää Saksan voittoisaa espanjalaista maalivahtia tekemästä hienoa torjuntaa ja kieltää Fulkrugin pään Nachon edessä. Upea laukaus, mutta Espanja selvisi.
119' Maali! Espanja 2-1 Saksa (Merino) Vaihtopelaaja Mikel Merino teki voittomaalin näyttävän maalin Olmon keskityksen voimakkaalla puskulla. Hämmästyttävä otsikko. Tämä on epäilemättä voitto Espanjalle.